+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum "migrating to new server" may take days....

  1. #1
    Senior Member Solar Geek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    In Heaven in Central WI
    Posts
    423

    Default Forum "migrating to new server" may take days....

    Hi all. I have gotten this message on and off for 1.5 weeks. Then I am unable to log on or read as a guest. I thought the server migration was over?
    I use Chrome, Google search and not IE so just wondering what I need to do? It will be fine most of the day and then, as if it gets tired, I get the error message saying it could (and it does!) take days for "my ISP" to find the new server and site. I am unwilling to alter my computer as it "suggests".

    Anyone else? Happens on desktop, laptop and mobile phone. SG
    But as for me and my house, we will serve the LORD. Joshua 24:15


  2. #2
    Super Moderator crashdive123's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Florida
    Posts
    42,939
    Blog Entries
    1

    Default

    Not sure what the problem is. Try this link http://www.wilderness-survival.net/forums/forum.php
    Can't Means Won't

    My Youtube Channel

  3. #3

    Default

    It isn't your browser, its your ISP.

    You can edit your windows HOSTS file (google search to learn how) to fix this. Point www.wilderness-survival.net to 174.37.59.246

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •