Results 1 to 6 of 6

Thread: Attaching images

  1. #1

    Default Attaching images

    Hey all,

    Yep, been to FAQ's. Clicked website, inserted URL (from image host) ((most message boards will accept the IMG code from a host like photobucket, imgur etc directly into the message body)) watched the little 'loading' circle for about 5 minutes ... nothin'. Tried the img link, direct link and href. Same results, none worked.

    Is there a post count restriction here? Lower left says I can post attachments.

    Do attachments need to be uploaded onsite in order to post them (seems like a terrible waste of bandwidth). I have several 'host' accounts and have not encountered this problem with other v-bulletin message boards. I'll go check setting to make sure html isn't blocked or something.

    thanx
    'rum


  2. #2
    Senior Member hunter63's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    SE/SW Wisconsin
    Posts
    26,866

    Default

    I use Photobucket, seems to work fine for me......?
    Perhaps you need to have a certain amount of post before posting links and pic's......?
    Geezer Squad....Charter Member #1
    Evoking the 50 year old rule...
    First 50 years...worried about the small stuff...second 50 years....Not so much
    Member Wahoo Killer knives club....#27

  3. #3

    Default

    Photobucket is what i use as well. And I think you have to have 10 posts before your able to post pictures or links
    I Wonder Who was the first person to look at a cow and say, "I think I'll squeeze these dangly things here, and drink what ever comes out?"

  4. #4

    Default

    ... hmmm ... just had a 'Reply to Thread' tossed out too ... for the same reason, only there were no attachments.

  5. #5
    Super Moderator crashdive123's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Florida
    Posts
    44,691

    Default

    4rum - one of the things this forum uses is an automated anti-spam feature. It will not allow any member with fewer than 10 posts to put a link in their posts - even if that link is quoting another post.

    It's not perfect since it - as you have discovered - blocks legitimate posts, but it really does cut down on the spammers. After you get past 10 posts you shouldn't have a problem. If you do - let me know.
    Can't Means Won't

    My Youtube Channel

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by crashdive123 View Post
    4rum - one of the things this forum uses is an automated anti-spam feature. It will not allow any member with fewer than 10 posts to put a link in their posts - even if that link is quoting another post.

    It's not perfect since it - as you have discovered - blocks legitimate posts, but it really does cut down on the spammers. After you get past 10 posts you shouldn't have a problem. If you do - let me know.
    Thanks cd, I'm lazy. I just checked the lower right (like if do in any board I join), when it said that I may post threads, replies and attachments I tried. Went to FAQ's, and didn't see this site policy. Good policy, bear with me, I'll get it together ... maybe

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •