+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: What the heck is going on???

  1. #1
    Senior Member SARKY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    2,636

    Default What the heck is going on???

    Everytime I click onto a new thread I get an ad running across the top half of the first thread. this makes it impossible to read or click onto a url that is posted on the body. How do I make it stop???????
    I know what hunts you.


  2. #2
    Administrator Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central Indiana
    Posts
    56,042

    Default

    What browser are you using? I'm on Firefox 4.0.1 and I don't see it.

  3. #3
    Senior Member Winnie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Middle England
    Posts
    5,779
    Blog Entries
    1

    Default

    Is the anti-banner thingie on your internet protection on? I had a similar problem 'til I realised it was turned off. Or maybe pm Canid, he's a bit of a whizz with techie stuff!
    Recession; A period when you go without something your Grandparents never heard of.

  4. #4
    Senior Member SARKY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    2,636

    Default

    I'm using netscape, where the heck is the anti banner thingie?
    I know what hunts you.

  5. #5
    Administrator Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central Indiana
    Posts
    56,042

    Default

    Are you using a Netscape browser or Netscape's Internet Service? Support ended for the browser in 2008.

  6. #6
    Senior Member SARKY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    2,636

    Default

    I've got comcast Hispeed internet and using the netscape browser on my Mac.
    I know what hunts you.

  7. #7
    Administrator Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central Indiana
    Posts
    56,042

    Default

    You might try another browser. Mozilla bought out Netscape and they no longer support the platform. You can try their Firefox browser. I know it's working. I've tested the forum with Firefox, Windows IE, Safari and Google Chrome and don't see a problem.

  8. #8
    Senior Member SARKY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    2,636

    Default

    Just switched over to safari and works fine.
    I know what hunts you.

  9. #9
    Administrator Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central Indiana
    Posts
    56,042

    Default

    Your Minister of Science hard at work (deep bow).

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •