Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 32 of 32

Thread: Abandoning my "OLD" account!!

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Rick View Post
    He's baaaaaaaaaaack.
    That's what you get for sitting in front of a TV watching "Snow"......


  2. #22
    Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Southern California, High desert
    Posts
    7,436

    Default

    Quote Originally Posted by pocomoonskyeyes View Post
    That's what you get for sitting in front of a TV watching "Snow"......
    Who are you ?

  3. #23

    Default

    That's what I was afraid of...... Whatever it is now this account is contaminated with whatever the problem is. Now it doesn't work again.............

  4. #24
    Banned
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Southern California, High desert
    Posts
    7,436

    Default

    I was a little worried that may happen ,,, why dont you just make the new account and link to the old profile in your sig and vise versa ?

  5. #25
    Super Moderator crashdive123's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Florida
    Posts
    44,152

    Default

    Quote Originally Posted by pocomoonskyeyes View Post
    That's what I was afraid of...... Whatever it is now this account is contaminated with whatever the problem is. Now it doesn't work again.............
    No biggie. Coordinate with Rick and go with plan B.
    Can't Means Won't

    My Youtube Channel

  6. #26
    Senior Member 2dumb2kwit's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Northeastern NC
    Posts
    8,530

    Default

    Quote Originally Posted by pocomoonskyeyes View Post
    That's what I was afraid of...... Whatever it is now this account is contaminated with whatever the problem is. Now it doesn't work again.............

    Well.....You did make the joke, about the evil spirits.

    Quote Originally Posted by pocomoonskyeyes View Post
    That's what you get for sitting in front of a TV watching "Snow"......
    Writer of wrongs.
    Honey, just cuz I talk slow doesn't mean I'm stupid. (Jake- Sweet Home Alabama)
    "Stop Global Whining"

  7. #27

    Default

    Quote Originally Posted by Justin Case View Post
    I was a little worried that may happen ,,, why dont you just make the new account and link to the old profile in your sig and vise versa ?
    Yeah, I was kinda' skeptical myself. Merging did NOT solve the problem. Whatever the contamination is it also Merges. I am totally abandoning that account!!

  8. #28

    Default

    It's working fine for me. Can you have Equus give you a forum lesson?

  9. #29

    Default

    Rick, I think the problem is in connection with the ISP. It works fine for you, but not for me!! My "New account" works, but not my old. It has something to do with some kind of "Contamination" or something!! Poco2 worked fine poco1 did not. Poco3 works fine the "Merged" account does not.

    That is what I am thinking, it is ISP AND account specific.

  10. #30
    Administrator Rick's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Central Indiana
    Posts
    57,947

    Default

    If it were ISP then it should be a problem for all three accounts. I think, might be wrong, but something on your end is dropping or not even setting the cookie. You don't have to answer but are you using the same computer every time? You had said something about the kid's computer is why I asked. If it works on one but not the other then I'd target that machine. Otherwise, I'm stumped.

  11. #31
    Horse Lover equus's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    kentucky
    Posts
    393

    Default

    NO Rick he uses the desktop and I use the laptop. My account works on the desktop to but not his. He has tried the laptop as well and it still does it. I know because I have watched him post and then everything disappears.
    Proof of a higher power, is the power of a horses stride. Line for line, grace and majesty, taking me for a ride.

  12. #32

    Default

    I have used 3 different computers,with 3 different AV programs, with (Now) 3 different accounts. The problem HAS to lie with the original account AND my ISP, since it gives you no problem. I do not even Pretend to understand it.

    When "Poco1" and poco2 were merged, the problem was also merged. It Contaminated poco2.or poco2 was "absorbed" by poco1 and therein the problem just lie in wait.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •